Cheltuielile de deplasare externa suportate de WSD:

  • Transportul catre locul in care se va desfasura serviciul, respectiv Germania, va fi suportat de firma noastra. Acesta se va realiza cu microbuzul sau avionul, in functie de caz. Plecarea din tara se va face din doua in doua saptamani, de obicei in ziua de Joi a saptamanii.

Primirea echipametului la plecare:

  • Echipamentul va fi oferit de firma noastra si va consta in bocanci, conform marimii purtate de fiecare sofer, ochelari de protectie, manusi de protectie, casca de protectie.

Primirea avansului la plecare

  • Se poate cere avans, in euro, ce se va deduce uterior din salariul din luna aferenta solicitarii primirii acestuia.

Bonusuri pentru performante

  • In fiecare luna se aloca un fond pentru performantele soferilor nostri. Acestea constau in oferirea de bonusuri,  in euro,  in functie de experienta fiecarui angajat, politetea oferita fata de personele cu care colaboreaza, profesionalismul de care dau dovada in exercitarea atributiilor ce le revin.

Abonamente medicale pentru intreaga familie

  • In aceasta sectiune intra parteneriatul nostru  cu Hiper Clinica Med Life prin diferite abonamente acordate atat angajatilor nostrii cat si familiilor acestora. Mai multe detalii gasiti aici.

Beneficii economice

  • Coperarea cu o banca din cele mai importante de pe piata romaneasca este  Banca Raiffeisen. Colaborarea se desfasoara  pentru o mai buna coordonare a activitatilor economice ale companiei noastre si angajatillor nostrii. Prin acestea va oferim o gama larga de avantaje pentru a putea fi utilizate de catre toti angajatii WSD Capacity. Mai multe detalii gasiti aici.

Va multumim!