WSD Capacity

Firma ce a luat nastere din preocuparea de a oferi clientilor si colaboratorilor nostri calitate si profesionalism in transportul European si international de marfuri.

Selectam si recrutam personal in vederea furnizarii celor mai buni angajati. Avem la dispozitie echipe de specialisti cu experienta indelungata in domeniul resurselor umane dar si specialisti in domeniul transporturilor. Apeland la noi, aveti garantia unor servicii de calitate  obtinerea unui loc de munca stabil, sigur, pentru perioada nedererminata, orientat spre nevoile dumneavoastra, avand ca scop final indeplinirea cerintelor clientilor nostri. Serviciile noastre se bazeaza pe o infrastructura a transporturilor rutiere moderna, cerintele angajatorului si cele ale candidatului fiind respectate in totalitate.

Orice demers spre o cariera profesionala stabila si ascendenta trebuie sa va reprezinte in fiecare etapa a evolutiei dumneavoastra. Consilierii nostri HR vin in intampinarea intrebarilor dumneavoastra, punandu-va la dispozitie metode eficiente si practice de a va face remarcat in domeniul transporturilor.

WSD Capacity iti ofera solutii in gasirea unui loc de munca ca sofer profesionist pe echipamente de transport moderne si sigure pe intregul continent European, in special Europa de vest.

Multumim inca o data si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate.

Atestate obtinute:
ikea-certificat  topafaceriverk2k

Echipa WSD Capacity