Pachet asigurare, Uniqua Asigurari prin Raiffeisen Bank

Ca rezultat al bunei colaborari cu Banca Raiffeisen, a fost propus  un pachet cu numeroase avantaje pentru angajatii WSD CAPACITY SRL, in urma deschiderii conturilor in cadrul bancii, avantaje de care altfel nu ati fi putut beneficia.

Suntem bucurosi sa va instiintam ca am negociat si incheiat o conventie in urma careia aveti avantajul sa beneficiati de un plan rentabil de asigurare, furnizar de Uniqua Asigurari, prin intermediul Raiffeisen Bank.

NOTA* acesta este un Pachet de asigurare optional, in urma caruia fiecare angajat are dreptul sa opteze sau nu pentru Asigurarea Uniqua.

Planul de Asigurare este o solutie care aduce avantaje clare de care puteti beneficia, avand in vedere domeniul dumneavoastra de activitate si riscurile la care sunteti expus zi de zi, dorindu-ne prin acesta sa fim alaturi de dumneavoastra si Familie.

In cazul decesului sau paraliziei totale, dumneavoastra si Familia, veti beneficia de acoperire 100% din suma totala asigurata. In cazul unor accidente, suma acoperita depinde de la caz la caz.

Daca sunteti deja cliet Raiffeisen, avem rugamintea sa ne instiintati, pentru a face informarea catre banca si a fi notati in sistemul bancar, astfel incat sa beneficiati de avantajele si comisioanele speciale pe care le-am negociat.

Va rugam sa aveti in vedere ca avansurile primite la plecare, salariul in lei si euro se efectueaza prin transfer bancar, din Raiffeisen, astfel incat, in cazul unei urgente, banii sunt transferati in timp real si cu maxima rapiditate, iar dvs sunteti scutiti de plata comisioanelor de transfer.